Σελίδες

11.9.10

5. Secret Garden, Αβραμιώτου




Στο βάθος κήπος..

Ω ναι είναι αλήθεια! Σε αυτή τη τσιμεντούπολη που ονομάζεται Αθήνα και στο ακόμα πιο μπετονένιο κέντρο της άνθισε ένας κήπος!
Πού όλα αυτά? Πίσω από το 6 d.o.g.s στη γνωστή οδό Αβραμιώτου που φιλοξενεί πολλά μουσικά events και έχουμε κοπροσκυλιάσει όλοι στο πεζούλι της.
Ο κήπος είναι σε μίνιμαλ φάση με ξύλινα έπιπλα και μπόλικα δένδρα που κάνουν ωραία σκιά για τους πρωινούς που απολαμβάνουν το καφέ τους και αποτελούν μέρος στήριξης για τα φαναράκια που φωτίζουν διακριτικά το χώρο το βράδυ. Είχα την τύχη να απολαύσω ένα πολύ καλό dry martini με gin ένα βραδάκι που επισκέφτηκα το κήπο, χάρηκα πολύ όμως και ένα φραπέ γλυκό με γάλα ένα πρωινό που πήγα για να προσπαθήσω να διαβάσω. Και στη προσπάθεια να διαβάσω έμεινα...Εκτός από ποτά και καφέδες, το μενού παρέχει και ξεχωριστά σνακ όπως salmon bagel για τους πιο λιγούρηδες της παρέας ή τα κλασσικά hot dogs. Προτείνω ανεπιφύλακτα τα hot dogs τα οποί κατάφεραν να κορέσουν τη πείνα μου σε μια δύσκολη ώρα...
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κήπος ακολουθεί τη φιλοσοφία του silent bar όποτε μουσική δεν υπάρχει ή είναι πολύ χαμηλά. Εφοδιαστείτε λοιπόν με καλή παρέα και μπόλικη διάθεση για συζήτηση αφού οι φωνές των δικών σας ανθρώπων θα αποτελούν τη μουσική που θα συνοδεύσει την έξοδο σας σε αυτή την όαση

                                                                                                                     by Σταματία Λαζαρίδου



Το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό όταν πρωτοαντικρίζεις την Αβραμιώτου είναι: που σκατά ειμαι? Ειδικά καθημερινή, θα δείς ερημιά,σκουπίδια δεξιά αριστερά, γενικά δεν σου γεμίζει το μάτι. Η αντίθεση όμως αυτή πιστεύω κάνει ακόμα πιο δυνατή την εμπειρία μόλις περάσεις για πρώτη φορά στον κήπο του πολυχώρου 6 d.o.g.s. Αρχικά περνάς την μινι-υπόγεια "διάβαση" βλέποντας την επιγραφή "στο βάθος κήπος" πανω απο΄το κεφάλι σου και μετά βρίσκεσαι να χαζεύεις ένα απο τα ωραιότερα σκηνικά της  Αθήνας. Ένας τεράστιος κήπος χωρισμένος σε επίπεδα σε περιμένει να τον ανακαλύψεις, τα λόγια περιττεύουν..Aπό τα καλύτερα μυστικά της Αθήνας.

                                                                                                                    by A.

 

                                                                                                       

9 σχόλια:

Aris McKenzie είπε...

to exo san must gia epomeni eksormisi..;)

Andre είπε...

eee ma,sas eipame na pame tn mera ts byrarias..
kanoniste to!

panos srpk είπε...

Λόγω εξεταστικής δεν πήγα καθόλου απο Αβραμιώτου. Πρέπει να το κάνω επειγόντος! Βασικά από που μπάινεις στον κήπο? Απ'το μπαρ που είναι στη θέση του Kinky?

f-f είπε...

prepei opwdhpote na dokimasw ta doggy-dogs(einai arage kalutera apt ikea??!)
pote kleinei alh8eia o jardin???

@sarper:molis mpeis st dromaki kai eisai mprosta st magazia tha deis t diolou fadaxterh neon pinakida na se ka8odhgei..

Unknown είπε...

..και Κυριακές Barbecue!
πολύ ωραίος χώρος.ξεχνάς τελείως που βρίσκεσαι

Andre είπε...

Gewrgia g dwse info g barbeque..ti exei t menu?? kserw mono oti einai 7-11 t vrady

Constantine είπε...

kuriages barbecue? sounds really nice...

Unknown είπε...

Irtha gia 2 vdomades apo kipro kai me pige mia fili pou spoudazei stin athina sto "Sto vathos kipos"... einai oti pio omorfo exw dei stin athina mexri twra! Ekpliktikos xoros!

Andre είπε...

Xairomai pou symfwnoume kwsta..to pio cool spot ths athinas

Δημοσίευση σχολίου