Σελίδες

31.8.10

2. Σουηδικοί μεζέδες!



Εντάξει αυτό τώρα δεν το λές και καλά κρυμμένο μυστικό, ούτε καν μυστικό βασικά. Αλλά τι να κάνουμε, είναι μια must επιλογή για μάσα που δεν πρέπει να αγνοήσει κανείς. Σαν καλός Σουηδός που είμαι (στα χαρτιά πάντα) είπα να το διαφημίσω! Και φυσικά μιλάω για το Ikea. Οι περισσότεροι πάμε το μεσημέρι για να ικανοποιήσουμε τα τερτίπια της μπάκας. Αξίζει όμως να δοκιμάσει κανείς και το πρωινό, το οποίο σερβίρεται απ΄ ότι θυμάμαι μέχρι τις 10+ το πρωί. Μπέϊκον, λουκάνικα, ομελέτα, ψωμάκι και δωρεάν καφές για μόλις 1.40 ευρώ! Εξευτελιστικές τιμές..
Και άν έχει μείνει χώρος εκεί κάτω μην διστάσεις να τσιμπίσεις και τα hot dog κοντά στην έξοδο του καταστήματος. Μια εικόνα...12 λουκάνικα!


Καλή χώνεψη

2 σχόλια:

Aris McKenzie είπε...

ειχα πεταχτει χτες απο τα ικεα και οντως ειναι εξευτελιστικες οι τιμες..με αγορες πανω απο 10 αγαθα σου δινουν και ενα χοτ ντογκ δωρο..οχι ασχημο;)
λογω χρονου βεβαια δεν προλαβα να δοκιμασω κατι στα γρηγορα μιας και οι ουρες ηταν ατελειωτες το μεσημερι-απογευμα που πηγα..next time;)

Andre είπε...

hahaa,kalh fash..Den to'ksera auto me tn prosfora omologw! Prepei na timiseis opwsdipote kapoia mera to estiatorio ts..metraei

Δημοσίευση σχολίου